ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Ολοκληρώθηκαν και τα αγωνίσματα των 5 και 2,5 χλμ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | | |
Δρομείς
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου τα "μικρά"δρομικά αγωνίσματα των 5χλμ και των 2,5 χλμ με εκκίνηση στις 11:30 και στις 12:30 αντίστοιχα, που περιλαμβάνονται στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Την εκκίνηση έδωσαν,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στα 5 χλμ, η Δήμητρα Κορίλη μέλος του ΔΟΠΠΑΤ και ο Διευθυντης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρας στα 2,5χλμ, ενώ ακολούθησε και η τιμητική εκκίνηση για τα ΑμΕΑ από το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Βούλα Βαμβακά
Τους αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Π. Λέντζος και Χ. Ζέρβας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Χειβιδόπουλος κα.
Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ως ελάχιστο φόρο τιμής στους 57 συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα και σε όλα τα αγωνίσματα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής.
Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων, το Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του ΕΟΤ και του Π.Σ.Α.Τ.
Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού, του Υπουργείου Παιδείας, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις εκκινήσεις των δυο αγωνισμάτων:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ