ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Χρηματικό ποσό πρόσφεραν οι Ξενοδόχοι Ναυπλίου για τον 8ο Μαραθώνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | | | |
Ράλλη  - Μωραϊτης
Τα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου κ. Παναγιώτης Μωριάτης , συνοδευόμενος από την κ. Κατερίνα Ψυχογιού προκειμένου να προσφέρουν το ποσό των χιλίων ευρώ για να καλύψουν έξοδα του 8ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.


Ο πρόεδρος κ. Μωριάτης εξ ονόματος των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων εξέφρασε με την κίνηση αυτή τη θέληση συνεργασίας και προσφοράς συγχρόνως σε δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων , οι οποίες ωφελούν τον κλάδο , αλλά και γενικότερα τον τόπο . 

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη , αφού ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Μωριάτη και την κ. Ψυχογιού και ζήτησε να μεταφερθούν τόσο οι δικές της ευχαριστίες όσο και του Δημάρχου κ.Δημήτρη Κωστούρου σε όλα τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου. 
Επίσης , δήλωσε την επιπλέον ευχαρίστηση της Δημοτικής Αρχής για την πολύπλευρη συνεργασία με τους ξενοδόχους . Η κίνηση αυτή έχει ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα για τον κοινό καθημερινό αγώνα και του Δήμου και των επιχειρηματιών με κοινό στόχο , που δεν είναι άλλος από αυτόν της απογείωσης του Ναυπλίου σε κάθε επίπεδο.

Παρών στην συνάντηση και το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Κώστας Δημούλης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ