ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Δ.Α.Σ. Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου: Όλοι μαζικά στην απεργία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
ΔΑΣ
Στο δυστύχημα στα Τέμπη, δεν φταίει η κακιά η (χ)ώρα, ούτε η κακιά στιγμή. Πρόκειται καθαρά για ένα κρατικό έγκλημα, που στοίχισε την ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, σαν αποτέλεσμα του ξεπουλήματος του ΟΣΕ και την απελευθέρωσης των μεταφορών, βάζοντας στεγνά την ζωή μας στο ζύγι του «κόστους- οφέλους»

Είναι η ίδια πολιτική που: Απαξιώνει την ασφάλεια των μεταφορών, με ευθύνη της εταιρίας και του κράτους.

Την ίδια στιγμή που:

· Αξιοποιείτε η τεχνολογία για να βγαίνουν τα σπίτια μας σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

· Το κράτος να παρακολουθεί τους πάντες γιατί «ουδείς εξαιρείτε». Αλλά δεν αξιοποιήθηκε και με ευθύνη της εταιρίας για την παρακολούθηση των δύο τρένων.

Είναι η ίδια πολιτική που: Απαξίωσε την υγεία μας την περίοδο της πανδημίας, κλείνοντας νοσοκομεία, καλλιεργώντας ταυτόχρονα και την περίφημη «ατομική ευθύνη»

Είναι η ίδια πολιτική που: Δεν φροντίζει να υπάρχουν ασφαλείς χώροι δουλειάς με την εξασφάλιση της υποχρεωτικότητας της τήρησης των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Είναι ή ίδια πολιτική που: Πάντα βάζει σε προτεραιότητα τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων, των tour operators, των εφοπλιστών, στο όνομα την «ανάπτυξης» αλλά εμάς μας πετάνε στο καλάθι των αχρήστων κάθε φορά στο τέλος της κάθε σεζόν, με ένα επίδομα ανεργίας της τάξεως των 450ευρώ και αυτό αν έχουν κάποιοι από εμάς καταφέρει να μαζέψουμε τα ένσημα.

Είναι η ίδια πολιτική που: Με δεκάδες εργατικά ατυχήματα στον κλάδο μας, το κράτος πάντα φροντίζει να βγάλει «λάδι» τη εργοδοσία.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η λογική του «πάμε και όπου μας βγάλει» τελικά δεν οδήγησε πουθενά.

Είναι η ώρα να μην επιτρέψουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα. Όπως και δεκάδες άλλα κατά καιρούς. Δεν είναι μακρύ το διάστημα με τα δύο απανωτά τροχαία στο Ναύπλιο με συναδέλφους μας διανομείς.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ- ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

Όλοι μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 16ης Μάρτη και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Πλατεία Αγίου Πέτρου- Αργος – 10:30 π.μ.

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ