ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα": Χιλιάδες οι συμμετοχές στον 8ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |
δρομείς
Ο Δήμος Ναυπλιέων ολοκλήρωσε με επιτυχία τον όγδοο Μαραθώνιο, αφιερωμένο φέτος στα 57 θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών.

Χιλιάδες οι συμμετοχές αθλητών και οικογενειών, επισκεπτών του τόπου μας με την ευκαιρία αυτής της αθλητικής , τουριστικής και πολιτιστικής εκδήλωσης, που έχει καταξιωθεί πλέον ως θεσμός εθνικού ενδιαφέροντος και κέντρο της προσοχής των μαζικών μέσων ενημέρωσης.

Οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποτραπεί κάθε οργανωτική αδυναμία ή παράλειψη που θα έθετε σε κίνδυνο την συμμετοχή ή απλώς και ταλαιπωρία του κόσμου, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Φέτος ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως εκδήλωση αλληλεγγύης και εμψύχωσης για τον άδικο χαμό τόσων νέων παιδιών μας και συμπολιτών μας.

Χωρίς καμία απολύτως διάκριση μεταξύ διοργανωτών και συμμετεχόντων ζήσαμε όμορφες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει. Στιγμές που δίνουν αισιοδοξία και δύναμη για τη συνέχεια.

Κάποιες παράφωνες κριτικές προφητείας Κασσάνδρας, που μιλούσαν για πλερέζες στον Μαραθώνιο, πληγώνουν σήμερα εκ του αποτελέσματος τους ίδιους τους εκφραστές τους, προκατειλημμένους με αρνητικά στερεότυπα φθόνου, με προφανή διάθεση να διαβάλουν τον ίδιο τον τόπο τους, την τοπική κοινωνία, τους ίδιους τους πολίτες του Ναυπλίου και τους φιλοξενούμενους της πόλης μας για να αποκομίσουν μικροπολιτικά αντιπολιτευτικά οφέλη.

Σήμερα μένουν ορφανοί συνέπειας λόγου και σιωπούν, με αίσθημα ντροπής προφανώς, διότι τα γεγονότα διέψευσαν παταγωδώς την κακομοιριά τους.

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει να εμπνέει τους ανθρώπους του, να οραματίζεται και να εκφράζει τους ενεργούς πολίτες δημιουργικά, να εκδηλώνεται ως ανοιχτή, δημιουργική οικογένεια με θετικό κλίμα που χρειάζεται ο τόπος για να προοδεύει ειρηνικά, μακριά από έριδες και μίση που τρέφουν μόνο προσωπικές μισαλλοδοξίες και στείρους ναρκισσισμούς, βλαβερούς για το δημόσιο συμφέρον.

ΥΓ: ξεχωριστή θέση κατέχουν στην καρδιά μας οι πραγματικοί ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου οι εθελοντές μας για τους οποίους θα κάνουμε ειδική αναφορά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ