ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Συμβολική δράση του ΚΚΕ Αργολίδας στο Άργος για τις 40 ημέρες από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | | |
τρένο
40 ημέρες μετρά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα ΤΕΜΠΗ! Συνεχίζουμε τον οργανωμένο αγώνα για να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη και να αναδειχθούν οι πραγματικές αιτίες και οι ευθύνες των κυβερνήσεων, που στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, δεν υπολογίζουν ούτε την ανθρώπινη ζωή!

Από εκείνη την ημέρα της δολοφονίας δεκάδων ανθρώπων, εκατομμύρια εργαζομένων, λαού και νεολαίας, πλημμύρισαν τους δρόμους και συμμετείχαν σε μεγαλειώδεις διαδηλώσεις και απεργιακές συγκεντρώσεις, που κυριολεκτικά, συγκλόνισαν! Η λαϊκή και νεολαιίστικη οργή ξεχείλισε, με σύνθημα ότι «το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί», «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Το ΚΚΕ καλεί το λαό, έτσι ώστε ο δικαιολογημένος θυμός να μετατραπεί σε οργανωμένο αγώνα για την προστασία της ζωής μας, για ασφαλείς μεταφορές, για να μη συνεχίζουν οι χώροι δουλειάς να είναι απέραντη κοιλάδα των Τεμπών, για να μην πηγαίνουν τα παιδιά μας σε σχολεία στα οποία δεν έχει γίνει προσεισμικός έλεγχος για πολλές δεκαετίες, για να μην καιγόμαστε με τις πυρκαγιές, για να μην πνιγόμαστε με τις βροχές.

Δεν ξεχνάμε το έγκλημα και απαιτούμε να πληρώσουν οι ένοχοι, δηλαδή το κράτος τους, όσα κόμματα κυβέρνησαν και στήριξαν αυτήν την πολιτική, τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων.

Η ΚΟ Αργολίδας τιμά τη μνήμη των νέκρων και συνεχίζει τον αγώνα, καλώντας σε συμβολική κινητοποίηση τη Δευτέρα 10 Απρίλη στις 6:00 μ.μ. στο σταθμό του ΟΣΕ στο Άργους, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, σε βάρος αθώων ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ