ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Τάκης Παπαϊωάννου στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας στο Κρανίδι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | | |
Τάκης Παπαϊωάννου
Ο υπ. Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου παρεβρέθηκε στην παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος στην Αργολίδα την οποία διοργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας στον πολυχώρο Αρτίκι στο Κρανίδι.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Τάκης Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της ερχόμενης εκλογικής μάχης που όπως υποστήριξε, θα κρίνει την φυσιογνωμία της χώρας για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Έθεσε το δίλημμα των εκλογών, το οποίο είναι αν η Ελλάδα θα ξαναγίνει ένας τόπος στον οποίο αξίζει να ζεις, ένας τόπος ο οποίος θα επιτρέπει στους νέους ανθρώπους να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, ένας τόπος στον οποίο θα επιστρέψει η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια ή εάν η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει.
Υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη μέρα που ήρθε στην εξουσία, εξαπέλυσε μια πρωτοφανή επίθεση στον Λαό και τη Δημοκρατία.

Ανέφερε επίσης πως το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει συμβεί μεταπολεμικά. Μια αναδιανομή πλούτου από τα χαμηλά και μεσαία στρώματα προς μια πολύ συγκεκριμένη επιχειρηματική ελίτ που αποτελείται από τα καρτέλ των επιχειρήσεων ενέργειας, των διυλιστηρίων, των σουπερμάρκετ και των τραπεζών.

Ο Τάκης Παπαϊωάννου έκλεισε τον χαιρετισμό του αναφέροντας πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ο ΣΥΡΙΖΑπροερχεται από άλλη πολιτική μήτρα, άλλες ιστορικές αναφορές και είναι εδώ για να αναλάβει ξανά τη μεγάλη ευθύνη να βγάλει τη χώρα από το τέλμα, να την επαναφέρει στις ράγες της ιστορίας της να επαναφέρει τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια, να δώσει λύσεις για την ανάσχεση της ακρίβειας, την ενίσχυση του εισοδήματος και της ανακούφισης του λαού από το τέλμα του ιδιωτικού χρέους.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ