ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Τι ανέφερε στην προσφώνηση του Κ. Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Γιώργος Λυσίκατος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Λυσίκατος
 Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Λυσίκατος. Στην τοποθέτηση του ανέφερε:


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, 
σας καλωσορίζουμε στην πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου Ελληνικού Κράτους, το Ναύπλιο.

Μια πόλη και έναν δήμο ιστορικό και συνάμα τουριστικό όπου τα χρόνια της διακυβέρνησης σας, τόσο εσείς όσο και τα υπουργικά στελέχη δεν ξέχασαν!

Παρά τις όποιες δυσκολίες που είχατε να αντιμετωπίσετε η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών στο Ναύπλιο αλλά και σε ολόκληρη την Αργολίδα ήταν εμφανής αλλά το κυριότερο αποτελεσματική.
Έργα τα οποία ήταν στάσιμα για χρόνια, μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης με σημαντικότερο και κορυφαίο όλων τη μαρίνα του Ναυπλίου, όπου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αλλάξει το status quo της περιοχής.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
σήμερα η Αργολίδα, το Ναύπλιο, στέλνει μήνυμα Νίκης! Μήνυμα, απέναντι στον διχασμό και τον άκρατο λαϊκισμό. Σε μια χώρα που προχωρά μπροστά και ανοδικά, μαθαίνοντας από τα λάθη της και τις αδυναμίες της.
Κυρίες και κύριοι,
οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν χώρα το επόμενο διάστημα, απαιτούν σοβαρότητα, όραμα και σχέδιο και μόνο η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ