ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε στο Ναύπλιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. | | |
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρευρέθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας στα Δερβενάκια όπου υπογράφηκε η σύμβαση για το σημαντικό οδικό έργο της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2021 – 2027 και συγκεκριμένα από το Τομεακό Πρόγραµµα “Μεταφορές” του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε την προστιθέμενη αναπτυξιακή αξία του έργου τόσο για τον Νομό Αργολίδας όσο και για το Δήμο Ναυπλιέων την τουριστική «ναυαρχίδα» της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Μαρίνα Ναυπλίου που η ολοκλήρωση της θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα και εμβληματικότερα έργα της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Πελοποννήσου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ενημέρωσε εκτενώς τον Πρωθυπουργό για το έργο αναφέροντας του ότι με την ολοκλήρωση του δημιουργείται ένα μεγάλο παραθαλάσσιο αναπτυξιακό έργο που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, ένα σύγχρονο και ελκυστικό πόλο αναψυχής και επιχειρηματικής δραστηριότητας ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την εξαιρετική συνεργασία πολλών και διαφορετικών φορέων προκειμένου να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας ο κ. Κωστούρος έκανε σαφές στον κ. Μητσοτάκη ότι ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να συμβάλει καθοριστικά με την ίδια υπευθυνότητα και μεθοδικότητα ώστε αυτό το έργο πνοής για τον τόπο μας να ολοκληρωθεί και να γίνει πραγματικότητα.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη παρέμβασή του αναφέρθηκε και προσωπικά στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για τις προσπάθειες που έγιναν από την μεριά του προκειμένου να προχωρήσει το έργο της Μαρίνας, μιας επένδυσης όπως ανέφερε, σύγχρονης αλλά και φιλικής προς το περιβάλλον, που θα προσθέσει πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική σε μια πόλη όπως το Ναύπλιο με τόσο μεγάλη ιστορική σημασία για την Ελλάδα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έναν φυσικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ