ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Παναγιώτης Ψυχογυιός: Ο αγώνας συνεχίζεται για την μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | | |
Παναγιώτης Ψυχογυιός
Μετά την πανηγυρική συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, ο αγώνας για την εδραίωση του Κινήματος συνεχίζεται ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Στις εκλογές της 21ης Μαΐου κέρδισε η συντήρηση και ο φόβος. Ένα από τα πολλά μηνύματα των εκλογών ήταν ότι οι πολίτες ζήτησαν ένα διαφορετικό τρόπο αντιπολίτευσης. Στόχος μας είναι να γίνουμε ανάχωμα στην ΝΔ και να εκφράσουμε την προοδευτική πλειοψηφία στην κοινωνία.

Ιστορικός και ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η Συντήρηση και η Δεξιά, καθώς και οι πολιτικές που επιβαρύνουν τους μη προνομιούχους. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα χαριστεί στο σύστημα Μητσοτάκη. Με το πρόγραμμα διακυβέρνησης μας ως βασικό πρόταγμα , θα τιμήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, και θα δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια δίκαιη κοινωνία.

21 Μαΐου κάναμε μαζί το πρώτο βήμα για την μεγάλη πολιτική ανατροπή.

25 Ιουνίου καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να δυναμώσουμε μαζί την φωνή του ΠΑΣΟΚ, ώστε η χώρα να έχει μια αξιόπιστη προοδευτική δύναμη ως αξιωματική αντιπολίτευση, που θα μπορεί τα επόμενα χρόνια να αντιμετωπίσει ευθέως την συντήρηση με προγραμματικό λόγο.

Ψυχογυιός Παναγιώτης
Οικονολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ