ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ευχαριστίες του Εθνικού Τολού σε όσους συνέβαλαν ώστε να βγει εις πέρας η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | | | |
Σήμα ομάδας
Ο Πρόεδρος κ. Παπαδάκης Λευτέρης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τολού με την επίσημη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνέβαλαν ώστε να βγει εις πέρας η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Πρώτα από όλα, τους πρωταγωνιστές της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα, μόχθησαν και αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση.

Τους ευχόμαστε πρωτίστως να είναι Υγιείς και κάθε χρόνια να εξελίσσονται και να φτάνουν όλο και πιο ψηλά!

Θα θέλαμε να απευθύνουμε ειλικρινείς ευχαριστίες στον προπονητή κ. Νεφρό Κωστα για την εξαιρετική δουλειά του, ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική, ενωμένη και να προσπαθεί να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και δυσκολίες που είχαμε κατά την διάρκεια της σεζόν.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους προς την ομάδα μας αυτήν την δύσκολη χρόνια.

Χωρίς την βοήθεια τους το Σωματείο μας θα ήταν δύσκολο να επιβιώσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους μας που μας στήριξαν οικονομικά και έδωσαν βροντερό παρών στην κερκίδα σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας.

Συγχαίρουμε τους πρωταθλητές των δύο ομίλων της Α2 κατηγορίας, τον ΓΠΣ Προίτος Νέας Τίρυνθας και τον Α. Ο. Μυκηναϊκός για την άνοδο τους στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας και τους ευχομαστε Υγεία και καλή πορεία την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος συγχαίρουμε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας και προσωπικά τον Πρόεδρο Βασίλης Σιδέρης για την άρτια οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του φετινού ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Υ.Γ. Στόχοι δύσκολοι υπάρχουν αλλά όχι ακατόρθωτοι, αρκεί να υπάρχει θέληση για ‘’δράση’’ παντός τύπου, ανιδιοτελής αγάπη και προσφορά, για αυτό το σπουδαίο Σωματείο του χωριού μας, από όλους τους εμπλεκόμενους στα διοικητικά μέχρι και τον ''τελευταίο'' φίλαθλο!

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι με Υγεία και πολλά χαμόγελα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ