ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Απαντήσεις του υπ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Τάκη Παπαϊωάννου στα ψεύδη της ΝΔ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | |
Τάκης Παπαϊωάννου
Απαντήσεις στα ψεύδη των εκπροσώπων της κυβέρνησης έδωσε ο υπ. βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου σε χθεσινή εμφάνισή του στην τηλεόραση του Attica.

Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ που έκανε λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες, αναφέρθηκε στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών και το πόρισμα της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου που καταλήγει πως το Μέγαρο Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά, είναι υπεύθυνος και για τις παρακολουθήσεις μέσω ΕΥΠ αλλά και μέσω του παράνομου λογισμικού Predator.

Υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν άλλος Όρμπαν, επιχειρεί να εγκαθιδρύσει καθεστώς τραυματίζοντας τους θεσμούς και τη δημοκρατία, μακριά από το ευρωπαϊκό κεκτημένο ώστε να εξυπηρετήσει το σχέδιό του για παράδοση της χώρας στα καρτέλ που εξυπηρετεί.
Ο Τάκης Παπαϊωάννου επίσης απάντησε στα περί εισαγόμενης κρίσης ακριβείας υπενθυμίζοντας στον εκπρόσωπο της ΝΔ πως οι τιμές στο ρεύμα έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα πολύ πριν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και σχετίζονται με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και κατά συνέπεια την εγκαθίδρυση καρτέλ στην αγορά ενέργειας.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την περσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αργολίδα που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του πολέμου και το πλήθος αγροτών που τον υποδέχθηκαν στην Αγία Τριάδα και στο Κουτσοπόδι με τους ήδη αυξημένους λογαριασμούς της ενέργειας στα χέρια.

Τέλος, στην προσπάθεια του εκπροσώπου της ΝΔ να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για έξοδο από το ευρώ, ο Τάκης Παπαϊωάννου τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα το οποίο έχει τη βασική ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας, άρα κατά συνέπεια είναι υπεύθυνη για τις τόσο επώδυνες για το λαό μας περιπέτειες της περιόδου των μνημονίων. Δεν μπορεί λοιπόν να κάνει υποδείξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που την περίοδο της διακυβέρνησης του, με την χρήστη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, εξασφάλισε την δημοσιονομική και νομισματική ομαλότητα στη χώρα και την έβγαλε από τη μέγγενη των μνημονίων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ