ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Στον δρόμο για την κάλπη (άρθρο του Γιώργου Λυσίκατου)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Λυσίκατος
Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης τόσο γίνεται περισσότερο αναγκαίο να κατανοήσουμε την ανάγκη στήριξης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να βιώσουμε ξανά στιγμές που σήμερα κανένας δεν θέλει να θυμάται και έχουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ.

 Δεν πρόκειται για μία απλή διαδικασία κάλπης αλλά για μάχη ενάντια στο χθες, της μιζέριας και της κακοδιοίκησης απέναντι στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. 

Τα εμπόδια και τα προβλήματα που ξεπέρασε με απόλυτη επιτυχία η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν σημαντικά και αποτελούν εγγύηση για μία ασφαλή πορεία στο αυριο και στην ανάπτυξη. Κανένας δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτή την τετραετία η Αργολιδα εγκατέλειψε τον ρόλο του φτωχού συγγενή και έδωσε το παρόν σε όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεων κερδίζοντας το μερίδιο ανάπτυξης που της αναλογεί.

Η μαρίνα του Ναυπλίου, ο Ανάβαλος, η σύνδεση της Αργολίδας με τους αυτοκινητόδρομους στα Δερβενάκια, το νέο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας που τερματίζει οριστικά την απίστευτη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας με αναπηρία και των οικογενειών τους, η κάλυψη των κενών στην υγεία και την παιδεία, τα έργα πολιτισμού στο Ναύπλιο αλλά και στην υπόλοιπη Αργολίδα - όπως τα έργα στο Μπούρτζι, στο Κτίριο Βίγκα, τον Άγιο Νικόλαο, το Τελωνείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Βυζαντινό Μουσείο του Άργους, τα έργα στο κάστρο της Λάρισας και πολλά άλλα σε ολόκληρη την Αργολίδα είναι μόνο η αρχή.

Υπάρχει και συνέχεια, αρκεί να δώσουμε τον αγώνα που απαιτούν οι περιστάσεις για να βγεί ακόμα πιο ισχυρή η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να συνεχιστεί η πορεία προς την ανάπτυξη.
Η Ελλάδα αλλάζει και με την πατρίδα μας δεν μπορεί κανείς να παίζει.
 
Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι.
Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρόεδρος
της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας
Γιώργος Νικ. Λυσίκατος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ