ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Επίσκεψη στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας του υποψ. βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. | | |
Γιάννης Ανδριανός
Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου. 
Ο κ. Ανδριανός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συσσιτίου και εφημέριο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος.
Ο κύριος Ανδριανός συνομίλησε με τους εθελοντές και τις εθελόντριες του συσσιτίου που ετοιμάζουν γεύμα για 130 απόρους από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο εφημέριος του ναού δε παρέλειψε να αναφερθεί στην μεγάλη προσφορά του κ. Ανδριανού για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που κατά καιρούς αφορούν την δομή του Συσσιτίου.
Ο υποψήφιος βουλευτής είχε συνομιλία και με τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου που σήμερα πρόσφεραν την εθελοντική του εργασία για την προετοιμασία των γευμάτων, επισκέφθηκε το χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου, ενώ ενημερώθηκε και για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης που με δικές του ενέργειες ξεκίνησαν, στον επιτάφιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας που αποτελεί κειμήλιο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ