ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου συναντήθηκε η υποψ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Βιβή Σκούρτη

Δημήτρης Ορφανός
Τη Τετάρτη 17 Μαϊου η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, όπου είχε μία δημιουργική συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ.

Με τους ανθρώπους δηλαδή εκείνους που πασχίζουν να συμβάλλουν από τη μεριά τους στην απονομή της Δικαιοσύνης, μέσα στους κόλπους της Δικαστικής Εξουσίας, μιας Εξουσίας που το τελευταίο διάστημα έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού προς αυτήν.
Και τούτο γιατί γινόμαστε μάρτυρες διαφορετικών ταχυτήτων με τις οποίες εξετάζονται θέματα, που αν και είναι ίδια, εντούτοις η ταχύτητα διεκπεραίωσής τους καθορίζεται από την κοινωνική και ταξική προέλευση όσων προέρχονται από αυτές.

Ο κ. Σκούρτη ανέφερε: "Ανταλλάξαμε απόψεις κι έγινε μια γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι καθημερινά στην άσκηση του λειτουργήματός τους.
Κορυφαίο αναδείχθηκε η κτιριακή αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου, εμβληματικού και ιστορικού, που δεσπόζει στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Άποψη των μελών ήταν ότι, επιβάλλεται η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών σε άλλο κτίριο προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφάλεια των εργαζομένων και άμεσα να δρομολογηθεί η αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών, ώστε να αποδοθεί σε ασφαλή χρήση."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ