ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδρομή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου στα Καλάβρυτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
Εκδρομείς
Με μεγάλη μας χαρά, την Κυριακή 4 Ιουνίου, οργανώσαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδρομή στα πανέμορφα Καλάβρυτα! 

Επισκεφτήκαμε τα περίφημα ιστορικά μοναστήρια του Μεγάλου Σπηλαίου και της Αγίας Λαύρας, καθώς και το Μνημείο των Πεσόντων Καλαβρυτινών που εκτελέσθηκαν από τους Ναζί στις 13-12-1943. Στη συνέχεια περπατήσαμε στα γραφικά δρομάκια της πόλης και χαρήκαμε τις ομορφιές της. 
Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με μια μαγευτική διαδρομή-κατάβαση με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, ακολουθώντας την πορεία του Βουραϊκού ποταμού στο φαράγγι του, μέσα σε ένα υπέροχο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον!
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Δήμο Ναυπλιέων και στην Δημοτική Σύμβουλο του Δ. Ναυπλιέων, Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ και Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κα Μαρία Ράλλη που είχαν την ευγενή καλοσύνη να φροντίσουν για τη δωρεάν μεταφορά μας στα όμορφα Καλάβρυτα!
Ευχαριστούμε επίσης την Υποδιευθύντριά μας κα Μαίρη Τσακάλη για την εξαιρετική ξενάγησή της στα ιστορικά μοναστήρια, τον εκπαιδευτή μας κ. Χρήστο Εμμανουήλ που με χαρά συνόδευσε το σχολείο μας, καθώς και τους εκπαιδευόμενους μας για τη συνέπεια και την άψογη συνεργασία τους!!

Πολύτιμη ανάμνηση η εκδρομή μας θα μας θυμίζει πάντα όμορφες στιγμές στο σχολείο μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Η Διευθύντρια
Έφη Ντασκαγιάννη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ