ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Απάντηση της Σ. Παπαδοπούλου στο Ν. Κοντό: Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να αντικατασταθεί η γέφυρα του Ερασίνου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | |
Σ. Παπαδοπούλου Ν. Κοντός
Αγαπητέ συμπατριώτη δημοτικέ σύμβουλε Νίκο , ξεκινάω από το γεγονός πως και οι δυο θέλουμε το καλό του τόπου μας.

Έχουμε διαφορετική οπτική ματιά για το ποιο είναι το καλό, όμως οι καιροί δεν συγχωρούν παιχνίδια και καθυστερήσεις ανευ λόγου.

Ζω μέσα στην κοινωνία της Νέας Κίου και μιλάω καθημερινά με πολλούς ανθρώπους, ανθρώπους που και αυτοί αγαπάνε τον τόπο και βέβαια φαντάζομαι πως ξέρεις κι εσύ πως το καλό αυτού του τόπου δεν το έχεις σε αποκλειστικότητα εσύ και η παρέα σου. 

Εγώ δεν θα βάλω εισαγωγικά πουθενά , αλλά θα χαιρόμουν να μου πεις πόσες φορές με έχεις πληρώσει για τα δελτία τύπου σου που δημοσιεύω ή αν σου ζήτησα λεφτά για την συνέντευξη στην τηλεόραση ή ακόμα ακόμα αν έχω ζητήσει ή έχω πάρει έστω και ένα ευρώ από τους συλλόγους για την προώθηση των δραστηριοτήτων. 

Όσο αφορά γενικότερα την δουλειά μου και βέβαια πληρώνομαι , εκτός εάν νομίζεις πως ένας άνθρωπος που ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου έχει κάπου ένα λεφτόδεντρο και κόβει από εκεί τους καρπούς του. 

Φαντάζομαι κι εσύ όταν παίρνεις δουλειές είτε από τον Δήμαρχο, είτε από τους Αντιδημάρχους, από την Περιφέρεια ή από οποιονδήποτε ιδιώτη δεν το κάνεις τσάμπα. 

Κλείνω φίλε Νίκο λέγοντας πως τα προσφυγικά σπίτια ήταν μέρος της ιστορίας του τόπου μας παρόλα τα γκρέμισαν οι περισσότεροι για να φτιάξουν καινουργια και βέβαια καλά έκαναν γιατί ήθελαν την πρόοδο, ήθελαν καλύτερες συνθήκες γι αυτούς και τα παιδιά τους. 

Για την ουσία της υπόθεσης η γέφυρα είναι σάπια και θα έπρεπε να έχετε διαμαρτυρηθεί εδώ και χρόνια για το χάλι της, πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να αντικατασταθεί; 

ΥΓ Θα συνεχίσω να εκφέρω άποψη και ας υπάρχει έντονη η προσπάθεια της λάσπης 
ΥΓ Θα συνεχίσω να παλεύω για τον τόπο μου και δεν το εκχωρώ ως αποκλειστικό δικαίωμα σε κανέναν 
ΥΓ Θα είμαι εδώ να ζητάω και να προσπαθώ για την πρόοδο και όχι το πισωγύρισμα αυτού του τόπου 
ΥΓ Θα είμαι εδώ να εκφράζω ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας

Σωτηρία Παπαδοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ