ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

"Σπλαχνική Άνοιξη": Με επιτυχία η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιρίων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | | |
Κυριάκος Δοσαράς
Η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιρίων .Ο ποιητής κ.Κυριάκος Δοσαράς επέλεξε τον όμορφο χώρο της Βιβιοθήκης Ιρίων για να παρουσιάσει τη νέα του ποιητική συλλογή "Σπλαχνική Άνοιξη". 
Με ιδιαίτερη χαρά τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Δρούζας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων και η πρόεδρος του Δοππατ κ. Μαρία Ραλλη , η οποία κατά τον χαιρετισμό της δεν έκρυψε τη χαρά και την συγκίνηση τόσο της ίδιας όσο και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την εκδήλωση, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε " μέσα στο πρώτο και μεγάλο όνειρο της ίδρυσης της βιβλιοθήκης ζούμε και το δεύτερο όνειρο αυτό της βιβλιοπαρουσίασης . 
Ήταν ένας από τους στόχους που είχε τεθεί στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης, η οποία αποτελεί πλέον στέκι ανάγνωσης , ψυχαγωγίας Και διασκέδασης μικρών και μεγάλων ". Την παρουσίαση της βραδιάς επιμελήθηκε η κ. Έφη Λαλιώτη , πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νάντιας και μέλος της ομάδας εργασίας " παρουσιάσεις βιβλίων " του ΔΟΠΠΑΤ , και η δραστήρια και γνωστή σε όλους και για το συγγραφικό της έργο κ. Νίκη Τσεκούρα . 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ιρίων Ανδριανος Καλλιάνος , η αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων κ. Νάντια Αναστασίου , ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Γιώργος Καχριμάνης , ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλης Σιδέρης, το μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ κ. Έλενα Πανοβράκου , όπως και πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες των Ιρίων. 
Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του κ. Θεοδόση Σπαντιδέα , συγγραφέα , ποιητή, προέδρου του Συλλόγου " Ο Παλαμήδης " και αντιπροέδρου της ΕΣΛΑ , ο οποίος δώρισε πολλούς τίτλους βιβλίων στη βιβλιοθήκη. 
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν θερμά τον κ. Σπαντιδέα και ευελπιστούν σε περαιτέρω συνεργασία . 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δανειστική Βιβλιοθήκη Ιρίων " Η Κουκουβάγια " περιμένει φίλους και επισκέπτες των Ιρίων να γευτούν την ομορφιά του χώρου και του βιβλίου .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ