ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Γκόνη σε δημόσιες υπηρεσίες στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | | |
Κώστας Γκόνης
Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Γκόνη υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Αργολίδα, συνοδευόμενος από μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ , επισκέφτηκαν τις δημόσιες υπηρεσίες στο Ναύπλιο. 

Οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες αντιμετωπίζουν καθημερινά πληθώρα προβλημάτων, υποστελεχωμένες και χωρίς υλικοτεχνική υποδομή υπηρεσίες που αφορούν τον λαό και την εξυπηρέτηση του. Παλιά κτήρια, υπάλληλοι στριμωγμένοι σε γραφεία και αναγκασμένοι να κάνουν σχεδόν όλες τις δουλειές της υπηρεσίας ακόμα και αν δεν είναι στην αρμοδιότητα τους.

Στόχος όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν και είναι η υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών και η γρήγορη ιδιωτικοποίηση τους εφαρμόζοντας αντιδραστικές αλλαγές σε όλο το Δημόσιο.

Στις εκλογές στις 25 Ιούνη οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο έχουν έναν ακόμα λόγο να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τη δύναμη στην οποία στηρίζονται για να διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα που είτε από θέση κυβερνητική είτε αντιπολίτευσης προωθούν την διάλυση του Δημοσίου τομέα και την ιδιωτικοποίηση του. Οι δημόσιες υπηρεσίες να στελεχωθούν άμεσα με σύγχρονα μέσα που θα εξυπηρετούν τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι και στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Ενωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσουν την νέα επίθεση που έρχεται απέναντι στα εργασιακά τους δικαιώματα.

Στις 25 Ιούνη η μόνη αντιπολίτευση που θα σταθεί σταθερά και μαχητικά στο πλάι του λαού είναι το ΚΚΕ.

Τώρα ΚΚΕ!

Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ