ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Περιοδεία του ΚΚΕ σε υπηρεσίες του Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. | |
Ναυσικά Μπαβελή
Στις υπηρεσίες του Δήμου Άργους-Μυκηνών περιόδευσε το πρωί της Τρίτης 13/6, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους, Μπαβελή Ναυσικά, υποψήφια Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Άργους-Μυκηνών, τον Μαρίνη Σπύρο, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την εργατική-συνδικαλιστική δουλειά και την Καλαϊτζή Μάρω, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας.


Η συζήτηση με τους εργαζόμενους στάθηκε στο γεγονός ότι μόνο με ισχυρό ΚΚΕ και εργατικό - λαϊκό κίνημα αντιμετωπίζονται μια αντιλαϊκή κυβέρνηση, η νέα επίθεση που θα δεχτούμε στο εισόδημα μας, η ένταση της φοροληστείας, οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις.

Θύμισαν παράλληλα, ότι από την επόμενη κιόλας μέρα, και κάτω από την παρέμβαση των κομμουνιστών και των ταξικών σωματείων έχουν αποτραπεί δεκάδες πλειστηριασμοί και εξώσεις, έχουν υπογραφεί Συλλογικές Συμβάσεις, που παρόλο που τα προηγούμενα υπουργεία Χατζηδάκη της ΝΔ και Αχτσιόγλού του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τις έκαναν υποχρεωτικές, οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους, τις επιβάλλανε!

Μια σειρά τέτοιες κατακτήσεις μπορούν να γιγαντωθούν και να δυναμώσουν αποφασιστικά! Καθώς, απέναντι από τη βαθιά ταξική πολιτική όλων των κομμάτων, μόνο το ΚΚΕ μπορεί να είναι μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων, και αυτό το κάνει πράξη καθημερινά.

Στις εκλογές δεν πρέπει να δοθεί συναίνεση στην αντιλαϊκή πολιτική, είτε ψηφίζοντας τη ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που όλα τα προηγούμενα χρόνια έβαλαν πλάτη, (όπως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ,!) είτε τα κόμματα - κομήτες που απολαμβάνουν μεγάλης στήριξης, όπως το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου, που δεν λέει τίποτα για τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων.

Τέλος, κάλεσαν τους εργαζόμενους, ενόψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου, σε περαιτέρω ενίσχυση του ΚΚΕ, τονίζοντας πως για να κρατήσει τις 26 έδρες των εκλογών τις 21ης Μάη αλλά και τον βουλευτή του στην Πελοπόννησο, θα πρέπει να αυξήσει πολύ το ποσοστό και τις ψήφους διότι ο εκλογικός νόμος είναι ληστρικός και κλέβει έδρες από τα κόμματα.

Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ