ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Θανάσης Κολιζέρας υποψ. βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ: Οι πλειστηριασμοί έχουν τη σφραγίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | | |
Θανάσης Κολιζέρας
Τις τελευταίες μέρες εργατικά συνδικάτα, μαζικοί φορείς, ολόκληρες γειτονιές σηκώνονται στο πόδι, έχοντας στο πλευρό τους το ΚΚΕ, για να σώσουν τα σπίτια του λαού και μικρομάγαζα από εξώσεις.


Εξώσεις και πλειστηριασμοί που έχουν τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Το νομοθετικό πλαίσιο που όλοι αυτοί έφτιαξαν σε συνέχειες, βγάζει στο σφυρί την περιουσία του λαού για να κερδίζουν τα «κοράκια» και οι τράπεζες.

Γι' αυτούς νοιάζονται και δουλεύουν, γι' αυτό η ΝΔ θεωρεί ντεμοντέ τη συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Γι' αυτούς νοιάζονται και δουλεύουν, γι' αυτό η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη κατοικία είναι copy paste οι απαιτήσεις των funds.

Γι' αυτούς νοιάζονται και ενδιαφέρονται, γι' αυτό όλοι μαζί, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, απέρριψαν στην προηγούμενη Βουλή την πρόταση του ΚΚΕ για απαγόρευση των πλειστηριασμών, με οικονομικά κριτήρια, στην πρώτη κατοικία λαϊκών οικογενειών.

Αυτά είναι τα έργα τους και πάει πολύ το παραμύθι ότι τάχα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τους χωρίζουν σινικά τείχη, όσον αφορά την προστασία της λαϊκής κατοικίας. Η λεγόμενη προστασία της πρώτης κατοικίας των ευάλωτων - που έχουν στο πρόγραμμά τους σχεδόν αυτολεξεί και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ - στην πράξη σημαίνει προστασία ελάχιστων λαϊκών νοικοκυριών και πλειστηριασμούς για εκατοντάδες χιλιάδες εργατικές οικογένειες, επαγγελματίες και φτωχούς αγρότες.

Καλό το παραμύθι αλλά τελικά στην πράξη τα τείχη αποδεικνύονται ...φράχτες Playmobil και το παλαιοκομματικό παιχνίδι το καταλαβαίνουν και τα μικρά παιδιά.

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός και στο πλευρό του χρειάζεται ένα ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση!

Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ