ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δυο πολυτελή κρουαζιερόπλοια βρίσκονται σήμερα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. | |
πλοία με τουρίστες
Νωρίς το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου κατέπλευσα αρόδο δυο κρουαζιερόπλοια ανοιχτά του Ναυπλίου.
Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity με σημαία Μάλτας που αναχωρεί από Ισραήλ, Αίγυπτο και Τουρκία και πραγματοποιεί κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών για τα ελληνικά λιμάνια, όπως ο Βόλος, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η Μύκονος η Σαντορίνη και το Ναύπλιο.
Το GTS Celebrity Infinity είναι ένα κρουαζιερόπλοιο κλάσης Millennium που εκμεταλλεύεται η Celebrity Cruises, θυγατρική του Royal Caribbean Group. Έχει μέγεθος 90.940 GT και μήκος 294 μέτρα και χωράει 2.600 επιβάτες σε 12 καταστρώματα.
Ανακαινίστηκε το Νοέμβριο του 2020 με καινοτομίες όπως το Sun Retreat Desk και το Retreat Lounge στις σουίτες, ανακαινισμένο μπάνιο και spa, στρώμματα με cashmere στα κρεβάτια.
Ακόμα, εστιατόρια και bar σαν το Oceanview Café και το Martini Bar ανακαινίστηκαν επίσης για να παρέχουν πολυτελείς υπηρεσίες και να δώσουν μια νέα διάσταση στις κρουαζιέρες της εταιρίας.
Ανοιχτά της Αρβανιτιάς βρίσκεται επίσης το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Silversea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό).

Πρόκειται για πλοίο με σημαία Μπαχάμες, κατασκευασμένο το 2009, μήκους 193 μέτρων.
Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 700 περίπου επιβάτες και 379 άτομα πλήρωμα.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο και το πολυτελέστερο από τα πέντε του στόλου της εταιρείας. Διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες, όλες σχεδόν με μπαλκόνι, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ