ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και δυνατοί άνεμοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | | |
κύματα
Έντονα αναμένεται να είναι τα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα καθώς ο καιρός αναμένεται να έχει σκαμπανεβάσματα σύμφωνα με όσα προέβλεψε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η θερμοκρασία στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας αναμένεται να ανεβεί τις επόμενες ημέρας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα (14/8) όπου το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει τους 33 βαθμούς κελσίου.

Ίδιο αναμένεται να είναι το σκηνικό και τον δεκαπενταύγουστο όπου ο καύσωνας θα αρχίσει να μας χτυπάει την πόρτα ενώ από την Τετάρτη (16/8) έως και την Κυριακή (20/8), η θερμοκρασία θα πιάσει στο μέγιστο της τους 35 με 36 βαθμούς κελσίου.

Παράλληλα και σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, αναμένεται να παρατηρηθούν και ισχυροί άνεμοι.

Ειδικότερα, σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα θα πρέπει να υπολογίσουμε 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία ενώ στις ορεινότερες (πχ 500-100 μέτρα υψόμετρο) 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Τέλος, στα παραθαλάσσια αλλά και τα νησιά ας υπολογίσουμε 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ