ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Κύμα ζέστης στην Αργολίδα το Σαββατοκύριακο και από... Δευτέρα ζακετούλα και ομπρέλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. | | |
Παραλία κόσμος κάνει μπάνιο
Ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, κάνει λόγο για διακυμάνσεις του καιρού, ο οποίος τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα είναι καλοκαιρινός ενώ την άλλη εβδομάδα θα στήσει ένα πιο... χειμερινό σκηνικό με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει, επικαλούμενος τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, ότι ο καιρός το προσεχές διάστημα στη χώρα θα παρουσιάσει διακυμάνσεις. Μάλιστα,είναι χαρακτηριστική η φράση με την οποία κλείνει το ποστ: «Καλά μπάνια το Σ/Κ και από Δευτέρα ζακετούλα και ομπρέλα».

Σύμφωνα με τον Γ. Τσατραφύλλια, «ο υδράργυρος το επόμενο τριήμερο θα βρεθεί 8 με 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα» ενώ «η πιο ζεστή ημέρα θα είναι το Σάββατο».

Αναλυτικά η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τον καιρό των επόμενων ημερών στην Ελλάδα:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται θερμή μεταφορά αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής με απoτέλεσμα σταδιακά η θερμοκρασία να ανεβαίνει. Ο υδράργυρος το επόμενο τριήμερο θα βρεθεί 8 με 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. 

Η πιο ζεστή ημέρα θα είναι το Σάββατο με τα θερμόμετρα να φτάνουν τους:

36-37 βαθμούς σε ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΚΡΗΤΗ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ.
35-36 σε ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ
34-35 σε ΑΤΤΙΚΗ
33-34 σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Υ.Γ 1: Από την Κυριακή το βράδυ (στα δυτικά) και κυρίως από Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες (κυρίως δυτική και κεντρική Ελλάδα) ,πτώση της θερμοκρασίας (έως και 12 βαθμούς) και ισχυρούς βοριάδες.

Υ.Γ 2: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα ξεκαθαρίσουν σε λίγα 24ωρα και θα ενημερώσω. Με τα σημερινά όμως δεδομένα η Θεσσαλία, η Ήπειρος, το βόρειο Ιόνιο, η κεντρική και δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια) είναι κάποιες από αυτές.

Υ.Γ : Καλά μπάνια το Σ/Κ και από Δευτέρα ζακετούλα και ομπρέλα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ