ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δ. Ορφανός: Αναγκαία η βελτίωση των υποδομών στο λιμάνι Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | |
Δ. Ορφανός
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων και συναντήσεων με φορείς του Δήμου μας, προκειμένου αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες τους και να μοιραστεί το όραμά του για το Ναύπλιο του 2030.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας, συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Ναυπλίου, αντιπλοίαρχο κ. Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και με στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τη συνάντηση, ο Δημήτρης Ορφανός είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμεναρχείο και τις προτάσεις για την αναβάθμιση και την ανάπτυξή του.

Ειδικότερα, τονίστηκε η ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του Λιμανιού, η ενίσχυση της ασφάλειας του, η δυνατότητα παροχής καλύτερων υπηρεσιών, που να ανταποκρίνονται σε ένα ευρωπαϊκό λιμάνι, όπως στους τουρίστες, και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ορφανός έθεσε το θέμα της εκβάθυνσης του λιμανιού Ναυπλίου για την υποδοχή κρουαζιερόπλοιων που θα ενίσχυαν την τουριστική κίνηση και την τοπική οικονομία, επιρρίπτοντας ευθύνες στην απερχόμενη δημοτική διοίκηση Κωστούρου για τη μη υλοποίηση του έργου.
 
«Σήμερα μαθαίνουμε ότι το λιμάνι του Ναυπλίου, για το οποίο ξοδεύτηκαν περισσότερα από 5.000.000 ευρώ για να μπαίνουν σε αυτό μεγάλα κρουαζιερόπλοια, δεν πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, καθώς το βάθος είναι μικρότερο από 8 μέτρα, παρόλες τις προβλέψεις της σύμβασης που κόστισε εκατομμύρια δημόσιου χρήματος» σημείωσε ο κ. Ορφανός ασκώντας κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο.

Τέλος, ο Δημήτρης Ορφανός συνεχάρη τους εργαζόμενους στο Λιμεναρχείο για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό τους, το σημαντικό έργο τους και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δημήτρης Ορφανός δήλωσε:

«Το λιμάνι αποτελεί σημαντικό πυλώνα της οικονομίας του Δήμου μας και θα εργαστώ σκληρά για την αναβάθμιση του. Η συνεργασία του Δήμου και του Λιμεναρχείου είναι σημαντική για την ανάπτυξη έργων προς όφελος των δημοτών.

Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τα θέματα που απασχολούν το Λιμεναρχείο και τα εκκρεμή ζητήματα».

Δημήτρης Ορφανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ