ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Πελοπόννησος: Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | | |
Δενδρύλλια χασίς
Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης περιλαμβάνει το ενημερωτικό αστυνομικό δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.9.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (16.9.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και παραισθησιογόνων μανιταριών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.9.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -13- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -70- εκατοστών, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -21- γραμμαρίων και -1- ζυγαριά ακριβείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.9.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.9.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 66χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ