ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Για ποια θέματα θα συνεδριάζουν τα Περιφερειακά Συμβούλια μέχρι την εγκατάσταση των νέων περιφερειακών Αρχών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. |
ΠΕΣΥ Πελοποννήσου
Ξεκίνησε στις Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου η κατάρτιση των συνεργείων που είναι επιφορτισμένα με την διαδικασία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια προωθεί προς τους επικεφαλής όλων των περιφερειακών συνδυασμών το σύνολο των εγγράφων που αποστέλλονται από το υπουργείο Εσωτερικών και τα οποία αφορούν σε οδηγίες και ρυθμίσεις σχετικά με την εκλογική διαδικασία.

“Από την πλευρά μας, ως Περιφέρεια, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να γίνει με τον πλέον ομαλό τρόπο και χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια δημοσιοποιεί εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία -μεταξύ άλλων- σημειώνεται ότι περιορίζονται οι συνεδριάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων για το χρονικό διάστημα από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και την εγκατάσταση των νέων περιφερειακών Αρχών που θα προκύψουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στην εγκύκλιο αναγράφεται, ειδικότερα:

“Συνεδριάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου: Επισημαίνουμε ότι έναν μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών δηλαδή από 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι την εγκατάσταση των νέων περιφερειακών Αρχών, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων”.

Την σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών μπορείτε να δείτε εδώ:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΡΚΚΜ46ΜΤΛ6-ΦΝ7
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ