ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Παραδόθηκε η πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στους πληγέντες του Δήμου Παλαμά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
Είδη πρώτης ανάγκης
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, η πρώτη παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τις πρωτοφανείς θεομηνίες, του Δήμου Παλαμά.

Τα υλικά προσφέρθηκαν από πολίτες και κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γεώργιο Σακελλαρίου η αποστολή περιλάμβανε κυρίως εμφιαλωμένα νερά και τρόφιμα.
Επειδή οι καταστροφές είναι μεγάλες και οι ζημιές ανυπολόγιστες η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα στο γραφείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. (πρώην Πολεοδομικό Γραφείο Άστρους) τις ημέρες Δευτέρα 18/9, Τρίτη 19/9, Τετάρτη 20/9 και ώρες 09:00 - 14:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2755361202 – 2755360101.
Τα υλικά που χρειάζονται κυρίως είναι εμφιαλωμένα νερά, καθαριστικά είδη, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση αγαθών. Τα πρώτα αγαθά που συγκεντρώθηκαν απεστάλησαν άμεσα στον Δήμο Παλαμά όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, ύστερα από επικοινωνία με τον Δήμαρχο. Συνεχίζουμε και την επόμενη εβδομάδα τη συγκέντρωση αγαθών ώστε να υπάρξει και δεύτερη αποστολή. Αποδεικνύουμε έμπρακτα την αμέριστη συμπαράστασή μας στις πληγείσες περιοχές. Όλοι μαζί οι δημότες της Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζουν και παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς, προσφοράς και αλληλοβοήθειας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ