ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Ράλλη: Να αφήσουμε μακριά τα σχολεία μας από προεκλογικά και κατευθυνόμενα σχόλια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | |
Μαρία Ράλλη
"Είναι πραγματικά κρίμα να ακυρώνεται ένα έργο 10ετίας στα σχολεία του Δήμου μας στο βωμό της προεκλογικής περιόδου.
 
Όντως ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες σε σχολεία μας , όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τίποτα στην τύχη του.

Υπάρχουν σε εξέλιξη πολλές εργασίες στις σχολικές μονάδες, όπου οι Διευθύντριες και οι Διευθυντές γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι έτσι .

Δεν σταματάμε εδώ και δεν θα σταματήσουμε .

Καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους βρισκόμαστε δίπλα στην σχολική κοινότητα και πάντα σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις , τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Κάθε αίτημα ιεραρχείται και παρόλο που οι προϋπολογισμοί των Σχολικών Επιτροπών είναι πολύ μικροί σε σχέση με το πλήθος των σχολείων μας και των αναγκών τους , ανταποκρινόμαστε , υπερβαίνοντας τις περισσότερες φορές τις δυνατότητες μας .

Όσο δε αφορά το θέμα των κερασμάτων την ημέρα του αγιασμού , σε όποιο σχολείο ζητήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και φυσικά δόθηκε και αυτή την στιγμή κατακρινόμαστε αδίκως .

Σε περίπτωση που προσφέραμε κεράσματα σε όλα τα σχολεία, ανεξάρτητα αν μας είχε ζητηθεί ή όχι , θα έλεγαν ότι το κάναμε για ψηφοθηρικούς λόγους.

Επομένως , είναι αυτονόητο ότι είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι η κακοπροαίρεση και η μικροπολιτική θα υπήρχε.

Εξάλλου , όλοι οι Σύλλογοι Γονέων ανεξαιρέτως έχουν και με το παραπάνω όλα όσα αιτούνται από το Δήμο μας και αυτό είναι γνωστόν τοις πάσι....

Μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και καλούμε όλους με σεβασμό στα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς που επιτελούν έργο να αφήσουμε μακριά και ήσυχα τα σχολεία μας από προεκλογικά και κατευθυνόμενα σχόλια .

Συνεχίζουμε ακούραστα τα καλύτερα για τα σχολεία μας...."

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ