ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας: Ενημερωτική δράση από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας και τη 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας
Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας και η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου θα πραγματοποιήσουν από κοινού ενημερωτική δράση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου.

Η ψυχική υγεία είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας και είναι σημαντικό να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε για αυτό. Με αυτήν την ενημερωτική δράση,

(το Κ.Ψ.Υ και η ΤΟΜΥ) επιδιώκουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση γύρω από τα θέματα της ψυχικής υγείας, προωθώντας την ανοικτή συζήτηση και την πρόληψη.
Η ενημερωτική δράση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ειδικούς του χώρου, συζητήσεις, εκπαιδευτικό υλικό και πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Θα είναι μια ευκαιρία για την κοινότητα να μάθει περισσότερα για την πρόληψη, τη θεραπεία και την υποστήριξη που παρέχονται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν την ενημερωτική δράση, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2023, στις 10:30 πμ, στην πλατεία Δημαρχείου.

Είναι μια ευκαιρία να εμπλακείτε, να λάβετε απαντήσεις στις απορίες σας και να μάθετε περισσότερα για την ψυχική υγεία. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που να υποστηρίζει την ψυχική υγεία και να προσφέρει βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη. Σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση, η διεπιστημονική ομάδα του ΚΨΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ