ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα νίκης και αλλαγής η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Ορφανού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 μ.μ. | | |
προεκλογική συγκέντρωση
"Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο και παλμό πλατεία Φιλελλήνων το Ναύπλιο έστειλε απόψε μήνυμα νίκης και αλλαγής.
Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας ( με τη συνεργασία της παράταξης ΄΄Ανάπλι Εμπρός΄΄) έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Ναύπλιο αλλάζει σελίδα.
Η προσέλευση των πολιτών από όλο το Δήμο Ναυπλιέων , η ατμόσφαιρα , τά συνθήματα που κυριάρχησαν και ο πολιτικός λόγος του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Ορφανού σηματοδότησαν την αλλαγή που έρχεται στην πρωτεύουσα της Αργολίδας.
Χαιρετισμό έστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αθήνας και πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας Δημήτρης Βερβεσός.
Στην ομιλία του ο Δημήτρης Ορφανός έστειλε ισχυρό το μήνυμα της νίκης και ότι το Ναύπλιο δικαιούται, αξίζει και θα περάσει σε μια καινούργια εποχή.
Με συνεχή διάλογο με την κοινωνία, διαφάνεια, χρηστή διοίκηση και σωστή ιεράρχηση των αναγκών του Δήμου, από τη μια άκρη ως την άλλη..
Χωρίς αποκλεισμούς, εμπάθειες, συμφέροντα και κυρίως με ένα άλλο πολιτικό ήθος και ύφος , εντελώς αντίθετο με αυτό της απερχόμενης δημοτικής αρχής .
Αυτής που προσέβαλλε πρόσφατα τόσο βάναυσα την ιστορική μας πόλη σε όλη την Ελλάδα.
Διακοπτόμενος συχνά από τα συνθήματα των πολιτών που είχαν κατακλύσει από νωρίς την πλατεία Φιλελλήνων , στην παραλία, ο Δ. Ορφανός ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του , τις ηθικές αρχές και αξίες πάνω στις οποίες θα πορευτεί και τόνισε ότι ΄΄ο ενεργός πολίτης θα είναι ουσιαστικός σύμμαχος στην καθημερινή δράση της νέας δημοτικής αρχής…
Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα υποδομής( ύδρευση, καθαριότητα, οδικό δίκτυο κλπ)και σε όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και βεβαίως των επισκεπτών του Δήμου Ναυπλιέων.
Και φυσικά μίλησε για όλους τους άξονες ανάπτυξης όπως ο τουρισμός, η αγροτική δραστηριότητα, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός κλπ.
Χωρίς αμφιβολία η τεράστια αποψινή συγκέντρωση στην πλατεία Φιλελλήνων κατέδειξε περίτρανα ότι το Ναύπλιο αλλάζει σελίδα.
Με τον Δημήτρη Ορφανό νέο δήμαρχο .
Με Όραμα και Δημιουργία."

Δελτίο τύπου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ