ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Αποχή του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου για τα νέα φορολογικά μέτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | | |
Δ.Σ.Ν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου , κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 13ης Νοεμβρίου 2023 , σύμφωνα και με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων , αποφάσισε : 

- Την αποχή των μελών του από δίκες συμφερόντων του Δημοσίου (Δημόσιο , ΝΠΔΔ , ευρύτερος δημόσιος τομέας όπως καθορίζεται από τον Ν. 4270/2014) μέχρι την ψήφιση του Νομοσχεδίου . 

- Την αποχή των μελών του από όλες τις δίκες στις 16 και 17/11/2023 και 21 και 22/11/2023. 

-Την αποχή των μελών του από όλες τις δίκες κατά τη διαδικασία ψήφισης των μέτρων στο Κοινοβούλιο και τη συμμετοχή στις δράσεις και κινητοποιήσεις της Ολομέλειας. 

-Την αποχή των μελών του από έκδοση διαταγών πληρωμής από δάνεια με αιτούσες Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων καθώς επίσης και από εντολές προς εκτέλεση , ενόψει της κατάθεσης νομοσχεδίου για τα funds και μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου , λαμβανομένης υπόψη της πάγιας θέσης της Ολομέλειας για την προστασία των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων πολιτών . 

- Την αποχή των μελών τους από τις επιτροπές όπου μετέχουν ως μέλη δικηγόροι (ΣΥΠΟΘΑ , Δασικοί Χάρτες , Ενστάσεων κτηματολογικών διαφορών, Μητρώο Νομικών Εισηγητών Κτηματολογίου κλπ). - 

-Την παράταση αναστολής της στοχευμένης αποχής των μελών του από τις ποινικές δίκες πρώτου βαθμού, στις οποίες υπάρχει κατηγορία για παράβαση του άρθρου 187 Π.Κ. , πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα , μέχρι 31/12/2023. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 

Ο Πρόεδρος 
Δημήτρης Ορφανός 

Γεν. Γραμματέας Δημήτρης 
Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ