ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Πότε θα κρυώσει για τα καλά ο καιρός - Τι λένε τα μερομήνια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 μ.μ. | | |
Κομμένα ξύλα για τζάκι
Αλλάζει το σκηνικό και στις θερμοκρασίες καθώς ο χειμώνας έρχεται και μάλιστα αγριεμένος.

Σε εξέλιξη είναι το έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας.

Γρήγορο θα είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα φαινόμενα το απόγευμα να περιορίζονται στο ανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη η θερμοκρασία βρίσκεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, όμως αναμένεται πτώση.

Για αυτή την εβδομάδα, ο μετεωρολόγος τόνισε πως δεν περιμένουμε κάτι αξιόλογο σε επίπεδο φαινομένων, με μία διαταραχή να φέρνει βροχές στη Βόρεια Ελλάδα την Πέμπτη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο νέο κύμα κακοκαιρίας θα φτάσει στην Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να ρίξει κι άλλο τη θερμοκρασία.

Θα κάνει, όπως είπε περισσότερο κρύο, σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες.

 Τι δείχνουν τα Μερομήνια

Οι προβλέψεις των ειδικών για τα Μερομήνια 2023-2024 δημοσιεύτηκαν και όπως όλα δείχνουν «έρχονται» δύσκολοι μήνες με τσουχτερό κρύο που θα μας κάνουν να αναπολήσουμε την καλοκαιρία του Οκτωβρίου.

Οι ειδικοί ήδη έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία για το πως θα κινηθεί ο καιρός μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Τσουχτερό κρύο, πολλές βροχές αλλά και χιόνια προβλέπουν τα μερομήνια για τον καιρό από τον Νοέμβριο 2023 μέχρι και τον Μάρτιο 2024 με τον καιρό να βελτιώνεται από αρχές Απριλίου και έπειτα.

Νοέμβριος 2023

Ο Νοέμβριος μπαίνει με απότομη αλλαγή και πολλές βροχές, κυρίως στη νησιωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μερομήνια, από πλευράς θερμοκρασιών ο μήνας θα είναι ήπιος ενώ προς τα τέλη θα υπάρξει η πρώτη πτώση καθώς έρχεται ο χειμώνας.

Δεκέμβριος 2023


Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Μετά τις 10 του μήνα θα είναι έντονα τα φαινόμενα, με αρκετό χιόνι, πολύ κρύο και δυνατές βροχές. Σύμφωνα με τα μερομήνια, θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ιανουάριος 2024

Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνεια. Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ