ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Σημαντική νίκη ο ΑΟ Ερμιονίδας στην έδρα του Διαγόρα Βέλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | |
Ομάδα μπάσκετ
Πολύ σημαντική νίκη (81-87) σημείωσε ο ΑΟ Ερμιονίδας στην έδρα του Διαγόρα ΑΣ Βέλου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, κρατώντας το αήττητο στον θεσμό. 

Αυτή η επιτυχία έχει ξεχωριστή σημασία για την ομάδα λόγω του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι, με τον σύλλογό της Αργολίδας να βγάζει χαρακτήρα στις αγωνιστικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στο ματς, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα στο κλειστό του Βέλου, έχοντας, πλέον, ρεκόρ 7-0 στο πρωτάθλημα.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας έφτασε στην επιτυχία, χωρίς να αγωνιστεί στην αναμέτρηση ο Μαναριώτης, λόγω τραυματισμού. Στα θετικά του παιχνιδιού για την ομάδα συγκαταλέγεται και η απόδοση που είχαν, ειδικότερα, οι Καλογιάννης, Βράχνος και Σκούρτης.

Οι παίκτες μπήκαν συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσαν να… χτίσουν διαφορά υπέρ τους μέχρι και στο +18. Στα δυο τελευταία δεκάλεπτα το παιχνίδι έγινε περισσότερο σκληρό και νευρικό, καθώς κυριάρχησε η δύναμη.

Τελικά, ο ΑΟ Ερμιονίδας έφτασε στη νίκη με +6. Συγχαρητήρια αξίζει και η ομάδα του Διαγόρα Βέλου για την εικόνα της και την αγωνιστικότητά της.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας συνεχίζει την προσπάθεια του την τρέχουσα σεζόν με στόχο τη βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. 

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η ομάδα θα φιλοξενήσει τον Παναργειακό στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (09/12) στις 18:00.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ