ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Χείμαρρος στην Ηλεία παρέσυρε ζευγάρι: Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα - Αγνοείται ο άνδρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | | |
Ποτάμι ορμητικό
Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος.

Όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες πραγματοποιούσαν έρευνες για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και νωρίς το πρωί έγινε γνωστό ότι η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή. 

Στις έρευνες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, ενώ αναμένεται να κληθούν και δύτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να σφηνώσει στο κράσπεδο, κάτι που εμπόδιζε τους δύο επιβαίνοντες να ανοίξουν τις πόρτες. Εξαιτίας της πίεσης του νερού, το κράσπεδο δεν άντεξε και έσπασε, με το αυτοκίνητο να πέφτει στον χείμαρρο.

Εξαιτίας της χθεσινής κακοκαιρίας με τις ισχυρές βροχοπτώσεις, η περιοχή έχει πλημμυρίσει, ωστόσο το χωριό δεν διατρέχει κίνδυνο. Την ίδια ώρα όμως, έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά, κάτι που εμποδίζει τα οχήματα της πυροσβεστικής και των συνεργείων του δήμου να πλησιάσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ