ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας μίλησε στους εκπαιδευτικούς για τους Τρεις Ιεράρχες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 μ.μ. | | |
Ομιλητές στην εκδήλωση
Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της παιδείας, πραγματοποιήθηκε απόψε Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, στην αίθουσα του κέντρου “PANTAZIS ROYAL” στην Δαλαμανάρα Άργους, όπως γίνεται τα τελευταία έντεκα χρόνια στην Μητρόπολη Αργολίδας. 

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος όλων των βαθμίδων και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους . 
Σε μία κατάμεστη αίθουσα με συμμετοχή καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ομίλησε επίκαιρα με θέμα: “ΠΑΙΔΕΙΑ: ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ”. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι των Δ/ντών Α/θμιας και Β/μιας εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος, της Α/θμιας ο κ. Προκόπης Καραμάνος και της Β/μιας η κ. Ματίνα Πανταζή. 
Πριν την ομιλία του Σεβασμιωτάτου η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας έψαλλε επίκαιρους ύμνους των Τριών Ιεραρχών και αμέσως μετά με την συνοδεία της ορχήστρας απέδωσαν ένα τραγούδι για τους Αγίους. 
Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τον κόπο που κατέβαλαν ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση καθώς και την Δ/νση του Κέντρου "ΠΑΝΤΑΖΗΣ ROYAL". 
Στο τέλος χαιρέτισε και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και δώρισε σε όλους το βιβλίο των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" του μακαριστού π.Αδαμαντίου Αυγουστίδη: "ανθρώπου απαξίωση".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ