ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Πόλεμος ανακοινώσεων από Βύζαντα Μεγάρων και Παναργειακό για το ματς στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:31:00 μ.μ. | | |
Ποδοσφαιρικός αγώνας
Φωνάζει για τη διαιτησία ο Βύζας Μεγάρων και απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για το ματς με Παναργειακό.

Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Βύζαντα είναι στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει προς κάθε αρμόδια αρχή τον διαιτητή κ. Παναγιώτη Γουρέλη (Συνδέσμου Αθηνών) για την μεροληπτική υπέρ της ομάδας του Παναργειακού διαιτησία του στον μεταξύ μας αγώνα που έγινε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Άργος.

Ο Αθηναίος διαιτητής, λειτουργώντας ως «παίκτης κλειδί» για τους γηπεδούχους, εφεύρε πέναλτι στο 26ο λεπτό, ενώ «φόρτωσε» με κίτρινες κάρτες όσους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τολμούσαν να διαμαρτυρηθούν.

Όσο για την διοίκηση του Παναργειακού, ο πρόεδρός της, δηλωμένος – τεχνικός διευθυντής στον πάγκο – Θανάσης Τσιόδρας, έδειξε το ήθος του, αλλά και πως «φιλοξενούνται» οι ομάδες στο Άργος.

Ο εν λόγω παράγοντας, στις διαμαρτυρίες του γενικού αρχηγού της ομάδας μας στην φάση της «εφεύρεσης» του πέναλτι, τον προπηλάκισε, εξύβριζε και πετούσε μπουκάλια!
Όλα αυτά βέβαια έγιναν υπό την ανοχή του παρατηρητή κ. Νίκα!

Κλείνουμε τα … παράπονά μας με μια αποκάλυψη: Λίγες ώρες πριν τον αγώνα, ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος με φιλάθλους που τον συνόδευαν, πήγε για φαγητό σε μαγαζί εστίασης με την επωνυμία ACANTO που όπως έμαθε ανήκει στην ιδιοκτησία του προέδρου του Παναργειακού και βρίσκεται στην πλατεία του Άργους.

Εκεί συνάντησε «εντελώς τυχαία», το διαιτητικό τρίο του αγώνα που γευμάτιζε και … προετοιμάζονταν για τον αγώνα…

Τα συμπεράσματα δικά σας!"

Ανακοίνωση -απάντηση του Παναργειακού στην επιστολή του ΒΥΖΑΝΤΑ:

Σε απάντηση της από 19/2/2024 επιστολής-διαμαρτυρίας της ομάδας Βύζας Μεγάρων έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Κύριοι

Αρχή της διοίκησής μας είναι να μην συμμετέχει σε παιχνίδια εντυπώσεων με δηλώσεις για πράγματα που δεν την αγγίζουν και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων ευφάνταστων σεναριογράφων.

Όμως σε θέματα ηθικής η απάντησή μας σε αυτούς που προσπαθούν για τους δικούς τους λόγους να θίξουν την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπεια των μελών της διοίκησης και της ομάδας μας, θα είναι σκληρή.

Καταρχάς μάθετε ότι πρόεδρος της ομάδας μας είναι ο κ. Σταύρος Τσιόδρας ,που βρισκόταν στην κερκίδα και στον πάγκο καθόταν ο γ.γραμματέας κ.Αθανάσιος Τσιόδρας, ο οποίος φυσικά δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά που τον κατηγορείτε. Αντίθετα αυτός που έβριζε χυδαία, προκαλώντας με φράσεις πεζοδρομίου τον φίλαθλο κόσμο και τους ανθρώπους στο πάγκο της ομάδας μας ήταν ο κ.Σταμέλος Ελευθέριος , εκπρόσωπος της ομάδας σας.

Ως προς τη διαιτησία του αγώνα υπάρχει σχετικό βίντεο από το οποίο αποδεικνύεται ότι το πέναλτι ορθώς δόθηκε και όσο αφορά τις κίτρινες κάρτες επίσης δόθηκαν για το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, λες και έπαιζαν παιχνίδι ανόδου περιέργως.

Όσον αφορά την δήθεν μεγάλη αποκάλυψη, ότι οι διαιτητές του αγώνα γευμάτιζαν πριν το παιχνίδι στο εστιατόριο ΑΚΑΝΤΟ ,ιδιοκτησίας της οικογένειας Τσιόδρα, μόνο γέλιο προκαλεί και τίποτα παραπάνω, καθόσον οι διαιτητές ουδέποτε κάθισαν και γευμάτισαν στο εν λόγω κατάστημα πράγμα που αποδεικνύεται από τα ηλεκτρονικά μέσα της επιχείρησης και όλα αυτά αποτελούν αποκύημα της μεγάλης φαντασίας των παραγόντων του Βύζαντα.

Η μόνη αλήθεια κύριοι είναι ότι η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από την δική σας ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το σκορ έπρεπε να είναι 5-0 αντί για 2-0. Επιτέλους κύριοι μάθετε να χάνετε και όχι να βγάζετε επιστολές υπονοώντας τέτοια φανταστικά γεγονότα. Κύριοι εκπροσωπείτε ένα ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Βύζας Μεγάρων.

Υ.Γ. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα όσα αναφέρονται στην καταγγελία του Βύζαντα έχουν προέλθει από πρόεδρο αντίπαλης ομάδας που αρέσκεται στις δήθεν μεγάλες και συνταρακτικές αποκαλύψεις για το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Προέδρος

 Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ