ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Αργολίδα: Ληστεία με κουζινομάχαιρο στη Νέα Κίο - Στον εισαγγελέα ο δράστης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. | | |
Με τον τρόμο της ληστείας ήρθε αντιμέτωπος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νέα Κίο, το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου.

Όταν πήγε στο πρατήριο στις 7 το πρωί για να το ανοίξει, δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα ο οποίος φορούσε γάντια ,φουλ φεις κουκούλα, σκούφο και κρατούσε στα χέρια του ένα κουζινομάχαιρο!

«Μου κόλλησε το μαχαίρι στα πλευρά» λέει ο νεαρός ιδιοκτήτης του πρατηρίου ο οποίος διατήρησε την ψυχραιμία του παρά την σοβαρότητα της κατάστασης αποτρέποντας την ληστεία και ωθώντας τον δράστη σε φυγή.

«Μου ζήτησε τα λεφτά, του είπα δεν έχω, είχα μόλις ανοίξει το μαγαζί. Ζήτησε να ανοίξω το χρηματοκιβώτιο όμως του είπα οτι δεν ξέρω τον κωδικό. Με έσπρωξε, μου πήρε το κινητό μου και το κινητό της δουλειάς και έφυγε με τα πόδια προς την Κίο.»

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του καταδίωξε με το μηχανάκι του τον δράστη και τον έφτασε στο ύψος της γέφυρας. 

Εκεί υπήρξε έντονος διαπληκτισμός, ο δράστης απειλούσε με το μαχαίρι ενώ ο νεαρός ιδιοκτήτης είχε στα χέρια του ένα ξύλο. Περίοικοι που είχαν το περιστατικό ειδοποίησαν τις αρχές.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγη ώρα μετά στο σπίτι του στη Νέα Κίο και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ