ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

241 έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. |
Εκτελούνται έργα
"Αυτή την εποχή, είναι σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, 241 έργα. Αυτό αφορά τα στοιχεία μέχρι πριν δύο μήνες.

 Έχουμε 23 έργα στην Αργολίδα, 60 στην Αρκαδία, 24 στην Κορινθία, 68 στη Λακωνία, 45 στην Μεσσηνία και 21 στην έδρα.".

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ανδρέας Τσουκαλάς, απαντώντας σε ερώτηση περιφερειακού συμβούλου, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης για την λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής.

Συνέχισε, λέγοντας, ότι ” Έχουμε 85 έργα, περίπου, σε παράταση. Υπάρχουν και 15 έργα απ΄ το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που έχουν διακοπεί και άλλα 3 που έχουν διακοπεί οι εργασίες για άλλους λόγους. Έχουμε ένα θέμα με τις πληρωμές του ΠΔΕ και περιμένουμε απ’ την κυβέρνηση να προχωρήσει τις πληρωμές”.

Ο Ανδρέας Τσουκαλάς, αναφέρθηκε και στα μεγάλα οδικά έργα (Ταμείο Ανάκαμψης), στα πέντε υποέργα δηλαδή (ένα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα). Είπε, ότι είναι όλα εντάξει τώρα με την χρηματοδότηση. Το ίδιο ισχυρίστηκε και για τα έργα του ” Αντώνης Τρίτσης ” .

Τα έργα της οδικής ασφάλειας είναι στα 45 εκατ. ευρώ και βρίσκονται λίγο πριν την συμβασιοποίησή τους.

Μιλώντας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, δήλωσε τα εξής: “ Θα εφαρμόσουμε μία εφαρμογή που όλος ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τα έργα και τις δράσεις. Επίσης, θα διαφοροποιήσουμε και την διαγωνιστική διαδικασία. Τα χρονικά ορόσημα δηλαδή. Θα παρακολουθούμε με ενιαίο, ομογενοποιημένο τρόπο και με την τεχνολογία τα έργα. Τέλος, θα κοιτάξουμε την ωφέλεια και την χρησιμότητα των έργων και όχι απλά και μόνο να τελειώνουν τα έργα“.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ