ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ημέρα μνήμης στο Ναύπλιο υπέρ των πεσόντων Στρατιωτικών και Αστυνομικών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | | |
Κοιμητήριο
Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Στρατιωτικών και Αστυνομικών. 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Στρατιωτικών και Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου. 
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Πρωτοπρεσβυτερος π. Ελευθέριος Μίχος και οι Ιερείς Κωνσταντίνος Σέρρος και Βασίλειος Γκολέμης.
Το Ιερό μνημόσυνο στο κοιμητήριο Ναυπλίου υπέρ πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών κατά τους αγώνες του Έθνους , οργάνωσε η Υπηρεσία Διαχείρισης Υποδομών Ναυπλίου , πρώην ΚΕΜΧ ,καθώς και η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Αμέσως μετά έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Απόκρεω, λέγεται - «Σάββατο των Ψυχών» ή Ψυχοσάββατο. Είναι το πρώτο από τα δύο Ψυχοσάββατα του έτους (το δεύτερο επιτελείται το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ