ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δυο κρουαζιερόπλοια και δεκάδες πολυτελή σκάφη συνωστίζονται στο λιμάνι του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | | |
Πλοία
Ξεκινά το Σάββατο 27 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Ναύπλιο, ξεκινάει η μεγαλύτερη έκθεση, επαγγελματικών, επανδρωμένων σκαφών αναψυχής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Μαίου.

Ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκονται δεκάδες πολυτελή σκάφη που αναμένουν να εισέλθουν στο λιμάνι.
Πρόκειται για το 9ο Mediterranean Yacth Show που θα φιλοξενηθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου. Διοργανωτής είναι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού και ο δήμος Ναυπλιέων.
Είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκαφών αναψυχής σ’ όλη την Ευρώπη. Την έκθεση, αναμένεται να επισκεφθεί πολύς κόσμος. 

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, στηρίζει και ενισχύει το συγκεκριμένο είδος του τουρισμού, που έχει βρει ιδιαίτερη απήχηση.
Kατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν διάφορα δρώμενα.
Ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου και δύο κρουαζιερόπλοια.

Το κρουαζιερόπλοιο “Sivler Spirit” μήκους 195 μέτρων, χωρητικότητας 540 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος. βρίσκεται ανοιχτά του Ναυπλίου.  Είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Silversea Cruises του κ. Manfredi Lefebvre d’Ovidi.
Η εταιρεία ανήκει σε ιδιώτες, έχοντας στην κατοχή της εννέα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια (Silver Spirit, Silver Wind, Silver Muse, Silver Discoverer, Silver Shadow, Silver Cloud, Silver Whisper, Silver Galapagos και Silver Explorer) με πλήρωμα από 100 έως 540 άτομα.
Διαθέτει ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο δρομολογίων στις επτά ηπείρους και πάνω από 900 προορισμούς παγκοσμίως. Στην Ελλάδα δρομολογεί τρία από τα εννιά κρουαζιερόπλοιά της με δεκάδες προσεγγίσεις στα λιμάνια του Πειραιά, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, του Ηρακλείου, της Σούδας, της Ρόδου και του Ναυπλίου.
Επίσης το κρουαζιερόπλοιο Star Legend με σημαία Μπαχάμες κατέπλευσε ανοιχτά του Ναυπλίου το πρωί.
Το κρουαζιερόπλοιο έρχεται από τον Πειραιά και θα παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι το απόγευμα όταν και θα αναχωρήσει Το πλοίο μεταφέρει 350 επιβάτες με 200 άτομα πλήρωμα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ