ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Επιδαύριος Δρόμος: Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 τρέχουμε στην ιστορία!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | |
Επιδαύριος Δρόμος
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, και η whynot, προκηρύσσουν τον «Επιδαύριο Δρόμο 2024» με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Ηρακλή Βασιλειάδη, πρωτεργάτη στην ανάπτυξη του Επιδαύριου δρόμου.

Ο αγώνας ξεκινά από το Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου με τους δρομείς να περνούν μπροστά από το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, να κατευθύνονται προς το Λυγουριό τρέχοντας στα πλακόστρωτα στενά του και από εκεί περνώντας από την κεντρική πλατεία της κοινότητας να οδεύουν προς τον τερματισμό, το Αρχαίο Στάδιο του Ασκληπιείου Επιδαύρου.

Ο Επιδαύριος Δρόμος, ξεκίνησε το 2010 και είναι ο μοναδικός δρόμος που ενώνει δυο θέατρα και τερματίζει μέσα στο Ασκληπιείο της Επιδαύρου !

Προσκαλούμε για μια ακόμα φορά αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, να αναδείξουν τη σημασία της άσκησης στη ζωή μας για τη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

Παράλληλα, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον τόπο μας συνδυάζοντας την εμπειρία του αγώνα με την επίσκεψή τους στον όμορφο και γεμάτο από ιστορία και πολιτισμό Δήμο μας .

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε μαζί και να νικήσουμε!

Νίκη για εμάς είναι η συμμετοχή!

Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Εκκινήσεις Αγώνων
09:00: Εκκίνηση 21km Τρέξιμο– Μικρό θέατρο Επιδαύρου, Αρχαία Επίδαυρος
10:30: Εκκίνηση 5km Τρέξιμο / περιπατητών – Κεντρική πλατεία Λυγουριού
11:15: Εκκίνηση 1500m - Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου
11:45: Τελετή Απονομών

Γενικές πληροφορίες

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα και τις συμμετοχές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.why-n.gr καθώς επίσης και στο τηλέφωνο: 210-9830680.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ