Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην είσοδο του Κρανιδίου και συγκεκριμένα στην Ε.Ο. Ν.4 Λυγουριό – Κρανίδι – Πορτοχέλι,από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Ε.Ο Ν.4 Λυγουριό – Κρανίδι – Πορτοχέλι, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε έντεκα σημεία του οδικού άξονα, με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Η συγκεκριμένη οδική αρτηρία αποτελεί βασικό άξονα μετακίνησης προς την Ερμιονίδα, εξυπηρετώντας καθημερινά μεγάλο αριθμό κατοίκων, επαγγελματιών, επισκεπτών και τουριστών. Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων αναμένεται σημαντική βελτίωση της ποιότητας των μετακινήσεων, καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους τους χρήστες του δρόμου.










(1).webp)



