ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συστήνεται Γραφείο ελέγχου κοινοχρήστων χώρων στον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. |
 Επαναβεβαιώθηκε από το Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων κατά την διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης η σύσταση ΓραφείουΕλέγχου Κοινοχρήστων χώρων στο πλαίσιο της αρχικής πρότασης που συζητήθηκε τον Ιούνιο.

Το νεοσύστατο αυτό γραφείο το οποίο θα έρθει, στην ουσία, να αναπληρώσει αρμοδιότητες που όλα τα προηγούμενα χρόνια ασκούνταν από τη δημοτική αστυνομία, αρμοδιότητες που, ως γνωστόν, έχει αποφασιστεί να συνεχίσει να ασκεί ο Δήμος Ναυπλιέων, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας το Σεπτέμβριο του 2013, με την 212/2014 απόφαση του. Οι αρμοδιότητες αυτές θα ασκούνται παράλληλα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του «Από τη στιγμή που καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία έχει κριθεί απαραίτητο να συσταθεί ένα γραφείο που θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής των ελέγχων για τη βεβαίωση των παραβάσεων».
Με την χθεσινή του απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε πλέον της σύστασης και στελέχωσης του γραφείου και το ειδικό ωράριο της υπηρεσίας ελέγχου, το οποίο μάλιστα διευρύνθηκε μετά από πρόταση του Δημάρχου κατά την ημέρα του Σαββάτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ