ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου στη Ζόγκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. | |
 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα στο Συνεδριακό κέντρο του Ιερού προσκυνήματος του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδας , με θέμα: «Η εν Χριστώ ζωή κατά τον άγιον Ιγνάτιον τον Θεοφόρον».
Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του προσκυνήματος της τίμιας κάρας του αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στο ομώνυμο Ιερό προσκύνημα του Αγίου. Στην ομιλία του Αργολίδος παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας ,ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, αρκετοί ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος και πάρα πολύς κόσμος .
Την τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου έφερε στην Αργολίδα με κάθε λαμπρότητα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015.
Μετά το πέρας της ομιλίας του Μητροπολίτη Αργολίδος , ο κτήτορας του προσκυνήματος , Γρηγοριάτης Ιερομόναχος Ιγνάτιος δώρισε στον Αργολίδος μία εικόνα της Παναγίας.
Ενώ ο Μητροπολίτης Αργολίδος δώρισε μία εικόνα της Θεοτόκου στον Μητροπολίτη Βεροίας . Στο τέλος προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους που παραβρέθηκαν στην ομιλία.

Διαβάστε επίσης ακόμη:

-Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Βεροίας στην Ζόγκα Αργολίδος (βίντεο)






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ