ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Υπάλληλος της καθαριότητας στο Ναύπλιο βρήκε 800 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. |
Υπάλληλος της καθαριότητας στο Ναύπλιο βρήκε 800 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία (βίντεο)
Έχει βρει συνολικά τρεις φορές χρήματα και τα έχει παραδώσει

 Το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 800 ευρώ βρήκε σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου ο υπάλληλος του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, Δημήτρης Γεραμάνης και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Τριάδος Μιδέας, την ώρα που καθάριζε τον υπαίθριο χώρο στην πλατεία του χωριού όπου μπροστά  είδε διασκορπισμένα τα χρήματα. 
Ο υπάλληλος αμέσως ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ,αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Σταύρο Γαβρήλο και μαζί πήγαν και παρέδωσαν τα χρήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας στο Ναύπλιο. 

Τα χρήματα διαπιστώθηκε πως ανήκαν σε μία ηλικιωμένη γυναίκα κάτοικο του χωριού και αφορούσαν τη σύνταξη της που μόλις είχε πάρει και από απροσεξία της έπεσαν.  
Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο υπάλληλος και στο παρελθόν έχει βρει άλλες δύο φορές χρήματα μέσα σε πορτοφόλι και τα παρέδωσε και πάλι στη Αστυνομία. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μόλις έμαθε το περιστατικό συνεχάρη τον υπάλληλο και δήλωσε πως θα τιμηθεί για την τιμιότητα του.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γεραμάνη καθώς αποτελεί τριπλό παράδειγμα προς μίμηση για τις πράξεις του και την εντιμότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ