ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση στο θέμα με τους σατανιστές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. |
  Βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν εδώ και πολύ καιρό κάποιοι για να μας κτυπήσουν, κάτω από τη ζώνη, για το θέμα  "Σοκ: Μαρτυρία φρικτών περιστατικών σε Άργος και Ναύπλιο" Το θέμα  δημοσιεύθηκε πρώτα εδώ και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαμε να μην το αναδημοσιεύσουμε διότι πρόκειται περί ενός πολύ σοβαρού θέματος, αν ισχύει. Επειδή και σε εμάς κάτι δεν μας πήγαινε καλά με την υποτιθεμένη καταγγελία αποφασίσαμε να την αναδημοσιεύσουμε με την  επισήμανση "με κάθε επιφύλαξη και όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε σε Αθηναϊκό blog", αυτό όμως κάποιοι, σκόπιμα,  δεν το είδαν.  

Τώρα, από φίλο αναγνώστη πήραμε το ακόλουθο email και σας το παραθέτουμε αυτούσιο μιας και φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι κάποια πράγματα και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε, μιας και ο άνθρωπος μας έδωσε και το όνομα του, που δεν το δημοσιεύουμε για ευνοήτους λογούς.

email αναγνώστη

"Παρακολουθώ καιρό το μπλογκ σας (ως ενεργός πολίτης της Αργολίδας θέλω πάντα να κρατάω μια επαφή με το τοπικό γίγνεσθαι). Σοκαρισμένος διάβασα την τελευταία ανάρτηση η οποία όπως θα σας εξηγήσω στην συνέχεια βρίθει ανακρίβειες.

Προφανώς στη χώρα υπάρχει μία έξαρση του ακραίου χριστιανικού αισθήματος (να μη παρεξηγηθώ κι εγώ χριστιανός ορθόδοξος είμαι αλλά υπάρχει ένα όριο στη πίστη και στην.. φαντασιοπληξία!)

Το συγκεκριμένο περιστατικό με τον γιο γνωστού προσώπου και τα τραυματισμένα γεννητικά όργανα τυχαίνει να την γνωρίζω από πρώτο χέρι. Φυσικά το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με σατανάδες και αηδίες αλλά είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με προσωπική απροσεξία και δε μπορώ να το πιστέψω ότι έχει πάρει τέτοια έκταση!

Φυσικά και γνωρίζουμε όλη την ιστορία με τις δύο-τρεις παρέες που τους αρέσει να παριστάνουν τους σατατανιστές (και στο τέλος την πληρώνουν κάτι σκυλάκια και κοκόρια βέβαια). Αλλά νομίζω ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι σε θέση να βεβηλώσουν τα νεκροταφεία ή να αποτελέσουν απειλή για την κοινότητά μας.

θα σας παρακαλούσα να επανορθώσετε το άστοχο της δημοσίευσης αυτής."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ