ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με άλλη ξανθιά στην αγκαλιά του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. |















 Λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και τα γενέθλιά του, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πήρε το κορίτσι του και παρακολούθησαν μαζί την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, αφού βρήκε ευκαιρία να το «σκάσει» από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής της Τορίνο έχει αδυναμία στις εντυπωσιακές ξανθιές (στο ερωτικό παλμαρέ του υπάρχει τόσο η Σάσα Μπάστα όσο και η συνάδελφός της τραγουδίστρια Νάντια Στάμου), αυτή όμως που τον συνόδευε στο Rex είναι η αγαπημένη του Μαριλένα Θεοδωροπούλου. Το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του, ενώ και οι δύο γέλασαν με την ψυχή τους με τα αστεία του κωμικού ηθοποιού. Μάλιστα δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό και δεν έλειψαν και οι τρυφερότητες μεταξύ τους.

Η 26χρονη ξανθιά Μαριλένα εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος στην εταιρία που διατηρεί ο πατέρας της, όμως ζει πια στην Ιταλία μαζί με τον Παναγιώτη και πηγαινοέρχεται όποτε την καλεί το καθήκον. Είναι πολύ εκδηλωτική, ακόμη και μέσα από τα social media δεν παραλείπει να εύχεται στον αγαπημένο της κάθε φορά που εκείνος έχει αγώνα.

Οπως μαθαίνουμε, η σχέση τους είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ήδη έχουν γνωριστεί και οι γονείς των δύο ερωτευμένων νέων, ενώ και οι ίδιοι επιθυμούν να επισημοποιήσουν κάποια στιγμή τον έρωτά τους.

Οταν πάντως βρίσκει χρόνο, η Μαριλένα επιδίδεται στις αγαπημένες της ασχολίες, που είναι η γυμναστική και ο χορός. Είναι πολύ καλή χορεύτρια, αφού έχει κάνει και σπουδές πάνω στο αντικείμενο.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

espressonews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ