ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Γ.Γαβρήλος: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις ξεπουλήματος του τόπου μας από το ΤΑΙΠΕΔ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. |























 Ενώ η κυβέρνηση μιλά για success story, η τρόικα ζητά να βρεθούν 1.000 ακίνητα από ολόκληρη τη χώρα για να διατεθούν στο ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση. Μετά την απαγόρευση του ΣτΕ στο ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών όπως το νερό, μέσα από την πώληση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, η κυβέρνηση ψάχνει έσοδα στην πώληση δεκάδων ακινήτων του δημοσίου. Ξεπουλάνε τα πάντα. Από λιμάνια, παραλίες έως και αρχαιολογικούς χώρους και το βαπτίζουν ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την Ακροναυπλία, 1.911 στρ. στην Καραθώνα, 32 στρ. παραλιακής έκτασης στο Κονδύλι, 38 στρ. στο Σαλάντι και άλλες σημαντικές εκτάσεις στην Αργολίδα.

Επειδή ο σχεδιασμός του ξεπουλήματος του τόπου μας είναι σε εξέλιξη και κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρξει, αφού όλες οι συναντήσεις και ανακοινώσεις του ΥΠΕΚΑ με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εξυπηρετούν μονάχα τις επικοινωνιακές ανάγκες διαχείρισης του «εγκλήματος».

Επειδή το ξεπούλημα του τόπου βαπτίζεται από την κυβέρνηση «αξιοποίηση» και ο δημόσιος πλούτος παραχωρείται με διαδικασίες «αρπαχτής» και εις βάρος του περιβάλλοντος.

Καλούμε τους πολίτες της Αργολίδας σε ανοικτή λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 10-9-2014 και ώρα 20:00 στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο για να αποφασίσουμε τους τρόπους συνέχισης του αγώνα μας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ