ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Ναύπλιο γυρίσματα για Ουκρανικό ριάλιτι και την ελληνοκυπριακή σειρά "Ορκος Σιωπής"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. |



















 Έως τις 31 Αυγούστου 57μελές συνεργείο ουκρανικού τηλεοπτικού σταθμού πραγματοποίησε γυρίσματα στο Ναύπλιο για τις ανάγκες ψυχαγωγικής εκπομπής τύπου ριάλιτι.

Τα γυρίσματα (εκτός από τις περιοχές που απαγορεύονται από τη Νομοθεσία και αποτελούν αρμοδιότητα άλλων υπηρεσιών) εγιναν σε κοινόχρηστους χώρους του Ναυπλίου και πραγματοποιήθηκαν από ομάδα πολυπληθούς τηλεοπτικού συνεργείου, κατά τη διάρκεια πρωινών ωρών ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.

Επίσης, ο Δήμος ενέκρινε τα τηλεοπτικά γυρίσματα σε κοινόχρηστους χώρους που θα πραγματοποιηθούν στο Ναύπλιο για την τηλεοπτική σειρά ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ από την εταιρεία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Β.Ε.Ε. για λογαριασμό του σταθμού STAR CHANNEL και του SIGMA TV. Tα παραπάνω αιτήματα εγκρίθηκαν χωρίς την υποχρέωση καταβολής Τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων καθώς κρίθηκε ότι θα ωφεληθεί ο Δήμος. 

Και αυτό γιατί αποτελούν μέσο διαφήμισης του Ναυπλίου πανελλαδικά και εκτός συνόρων συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της πόλης ενώ πρόκειται για πρόσκαιρη χρήση των κοινόχρηστων χώρων με αποτέλεσμα να μην παρακωλύεται ο κοινόχρηστος χαρακτήρας αυτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ