ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η "Ελληνική Παράδοση" τίμησε τον Τίμιο Πρόδρομο στην Φρουσούνα Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. | | |
Η "Ελληνική Παράδοση" τίμησε τον Τίμιο Πρόδρομο στην Φρουσούνα Αργολίδας
Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ο Σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στην όμορφη και ορεινή Φρουσιούνα Αργολιδας προς τιμήν του Τιμίου Προδρόμου, πολιούχου του χωριού!
Εδώ και αρκετά χρόνια ο σύλλογος παρευρίσκεται αυτήν την ημέρα σε αυτό το απομακρυσμένο χωριό με την γραφική εκκλησία και το προαύλιο του Αη-Γιάννη, όπου οι χορευτές μας ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, αφού συνοδεύσουν την εικόνα κατά την περιφορά, παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας!
Φέτος, με χορευτική αποστολή 45 ατόμων, ο σύλλογος παρουσίασε χορούς από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από τα ορεινά του νομού Καρδίτσας, καθώς και από την Πελοπόννησο, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Μανώλη Γύφτο!
Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές που συμμετείχαν στην αποστολή και είχαν μία εξαιρετική παρουσία!
Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φρουσιούνας για την πρόσκλησή τους να συμμετέχουμε και να συμβάλουμε κι εμείς στην εορτή του χωριού τους, αλλά και όλους τους κατοίκους της Φρουσιούνας για την φιλοξενία τους και για την αγάπη που μας δίνουν κάθε χρόνο!
Ευχόμαστε αυτό το αντάμωμα να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια!
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Άρη Τζονευράκη και το "Αριστοτέχνημα" για την βοήθειά του στην επιμέλεια των φορεσιών!
Και του χρόνου!!!

Από τις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στον σύλλογο "Ελληνική Παράδοση" δίνοντας το έναυσμα για μία ακόμη γεμάτη και όμορφη χορευτική χρονιά, όπου περιμένουμε με χαρά να σμίξουμε με παλιούς και νέους φίλους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ